Merken

Logo RW

Roosenstein Wolke

Tijdloos en toch helemaal van deze tijd

Water? wind? Roosenstein Wolke Natuurlijk

Roosenstein Wolke heeft alles in huis voor een nautische stijl van leven. Water? Wind? RW kleding natuurlijk! Als u veel buiten vertoeft, stelt u specifieke en hoge eisen aan kleding. Roosenstein Wolke weet precies welke en vertaalt die wensen naar de bekende hoogstaande kwaliteit en comfortabele no-nonsense snit. Tijdloos en toch helemaal van deze tijd. Al sinds 1886 produceert Roosenstein Wolke kleding, waarvan de kwaliteit zich door de jaren heen bewezen heeft. De kleding wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zoals wol en katoen en wordt verwerkt op authentieke wijze of volgens de nieuwste technieken. Naast onze authentieke collectie hebben we ook oog voor vernieuwingen en laten ons ieder jaar weer inspireren om een eigentijdse zomer- en wintercollectie voor dames en heren te ontwerpen met actuele kleurencombinaties en nieuwe materialen. Gemaakt van natuurlijke materialen en met een vleugje nostalgie.

rijke historie

Roosenstein Wolke sinds 1886. Roosenstein Wolke is één van de oudste familiebedrijven in Nederland. In 1886 begon Johannes Hildebrandus Roosenstein zijn zaak in ‘Zeilpetten en Heerenmodes’ aan de Suupmarkt in Sneek. Hij had het ambacht van “pettenmaken” geleerd van de gerenommeerde pettenmaker Adam Zelle, de man die misschien nog wel beroemder werd als de vader van Mata Hari. De kennis en ervaring ging binnen de familie Roosenstein over van vader op zoon, en de pettenmakerij groeide tussentijds uit tot een groothandel in authentieke maritieme kleding. In 1992 nam Lieseth Roosenstein de zaak over. De traditionele waarden en kwaliteiten koppelde zij aan een fris modieuze en tegelijkertijd tijdloze collectie, met een sterke identiteit. Daarin staan ook traditie en eerlijkheid centraal. 

zizo, pants for all moments

Dankzij haar perfecte pasvormen is er een Zi-Zo broek voor elke vrouw én voor elk MOMENT. Zi-Zo broeken zijn trendy, stijlvol, comfortabel en van top kwaliteit en is HET broekenmerk voor de modebewuste vrouw die graag verrassend en uniek voor de dag wil komen.

Zi-Zo is één van de bekendste broekenmerken in Nederland, en brengt vier hoofd- en meerdere tussencollecties per jaar, met een variatie van bijzondere stoffen en kleuren,zoals denim, katoen, tencel, polyamide, viscose en alles wat trendy is. Zi-Zo heeft een NOS programma met drie basic denim modellen in diverse wassingen en lengtes.

Zi-zo is vanwege de specialisatie in broeken in staat de kwaliteit te leveren uit het bovensegment van de markt. De Zi-Zo collectie komt constant met nieuwe modellen. De pasvorm is een erg belangrijk onderdeel voor het comfort en is gericht op de Nederlandse vrouw. Desondanks volgt Zi-Zo wel de Franse en Italiaanse trends.

Zizo, Jeans

Zi-Zo is bijzonder! Sinds de oprichting in 1991 hebben zij een specifiek doel voor ogen. Maak de best zittende damesbroeken. Broeken die heel goed draagbaar zijn. Voor elke gelegenheid heeft Zi-Zo de geschikte broek. Zi-Zo is daarom het merk dat niet in uw garderobe mag ontbreken.

Zi-Zo werkt met een vast team van stylisten. Dit team heeft een eigen stijl en weet als geen ander hoe een broek moet zitten. Onze stijl is trendy en tegelijkertijd tijdloos, zodat u onze kleding ook volgend jaar nog gerust kunt dragen. Dankzij onze doordachte styling kunt u de kleding eindeloos combineren. Op die manier hoeft u niet achter iedere modetrend aan te hollen, maar bent u wel altijd bij de tijd. Kwaliteit en afwerking staan bij Zi-Zo voorop.

zizo /logo